дом Oбщество Тотален потрес от България! Манекенката Гери се изповяда по Нова тв: Сегал...

Тотален потрес от България! Манекенката Гери се изповяда по Нова тв: Сегал ме накара да му

442

Неприятни неща за съвместната си работа с холивудската звезда Стивън Сегал разказа преди минути в ефира на „Нова телевизия“ манекернката Гери Дончева. През 2015 г. тя е била наета за негова асистентка, но се оказало, че той изисква от нея много нестандартни неща.

„През 2015 г. той си търсеше асистентка по времето на неговото европейско турне като музикант. Съгласих се, тъй като това щеше да ми даде възможност да се запозная с много интересна сфера и да натрупам опит в нея. От мен се искаше да му поддържам офис телефона, всички мейли, които идваха от списания, запитванията за участие. Трябаше да менажирам всичко това, което си е доста отговорно. Работата е свързана с голямо напрежение, неспане, изтощение. След след един от концертите той ме помоли да му направя масаж на ходилата, което беше недопустимо за мен. Казах му, че не съм масажистка. Той ми каза, че всички асистентки го правили, но като видя, че не съм съгласна, се отказа. След 2-3 дни пак ми каза – моля те като човек, виж колко изтощителен концерт имам, масажирай ми раменете, после поиска и лимфните възли да му масажирам“, разказа тя в „На кафе“ при Гала и Стефан.

Дончева разкри още, че Сегал вечно бил негативно настроен към всички. „Вечно се караше, егото му бе над всичко. Бях много разочарована от работата ми за него. Не знам дали трябва да я наричам работа, тъй като накрая даже не ми плати. Физически не ме е насилвал, тъй като явно знае, че аз съм популярна личност в България зрял е, и предполага, че това няма да мине току-така, без шум. Но имаше други асистентки, които се съгласяваха да му масажират ходилата, раменете и тн., оставаха сами в стаята му. Поиска още асистентки, намериха му две българки, едната от които въобще не говореше български. Лично аз наех един българин Димитър Мазнев, живее от 15-20 години в Америка, наех го да бъде в екиа на Стивън, той остана две години след това. С мъжете почти никога не е имал никакъв проблем“, разкри тя.

В този момент в разговора се включи и режисьорът Андрей Слабаков, който е работил с актьора по заснемането на един филм. „Той има много тежък характер. Единственият, с който се разбираше, бях аз, като не разбирам английски. Говорихме си на италиански“, обясни Слабаков.

Гери Дончева разказа още една история, свързана с тежкия характер на Сегал: „Ходихме при семейство Глог в Австрия, които са производители на оръжията. Платиха му 6-цифрен хонорар само да присъства, а той беше постоянно недоволен. Срещнахме там дори Джон Траволта и той каза – „какво прави този гей тука?“ Караше ме да му търся азиатки за бъдещи асистентки. Казваше, че те са скромни и винаги се съгласяват на това, което ги моли. Към днешна дата никой от онзи екип не се е задържал при него“.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи