дом Oбщество Току що Слави Трифонов се пусна във фейсбук, свали патерицата си и...

Току що Слави Трифонов се пусна във фейсбук, свали патерицата си и обяви: „Аз не съм

273

Целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от държавата. Политиците представляват в момента изключително корумпирана, доста непрофесионално организирана и доста неморална категория хора.

Това заяви Слави Трифонов в Лондон, където заедно с един от сценаристите на шоуто му – Тошко Йорданов, се срещнаха и разговаряха с около 150 български студенти. „В България хората са със самосъзнанието, че могат да нарушават правилата.

И така се е зародило едно общество, от което вие да не казвам, че сте избягали, но сте се махнали. Софийският университет е на 500-и-не-знам-си-кое място сред университетите. Че кой ще иска да ходи да учи в унивреситет, който е на 500-и-не-знам-си-кое място? Ми този, който не може да дойде в Лондон“, заяви Трифонов.

 

Тъй като аз не съм пенкилер, реших да се обърна към успешни българи във света, заяви Трифонов, допълвайки, че тези хора ще му помогнат в събеседването с кандидатите, подали документи за участие в бъдещия му проект. „Като видя какви българи се явяват, ще видя какъв да е следващия ми ход.

Не смятате ли, че е мое право да си изигравам ходовете един по един и да не обяснявам какъв ще ми е седмият ход? Обяснявам какъв ще е следващият ми ход“, заяви той. Трифонов коментира, че целта му е да се приемат трите точки от референдума. „Нищо не мога да предложа на никого. Цялата работа с обещанията е позорна.

Хора, които те определят по обещанията, ме карат да се чувствам изключително глупав като Хомо сапиенс, защото някакви хора вярват на обещания, тъй като искат някой да ги лъже. Дошъл съм тук, за да се видя с тези младежи, защото са ме поканили, отговарям брутално откровено на въпросите, които ми се задават, и смятам, че така е най-почтено. Нямам амбиция да обещая нищо. Не се изживявам като политик, защото не съм и не знам какво означава тази дума“, заяви той.

actualno.com

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи